Hyvä tietää kuvauksista

Tältä sivulta löydät tietoa kuvauksista.

Voit tehdä varauksen sähköpostitse mari@marianneli.fi, puhelimitse 044 980 5270 tai yhteydenottolomakkeella. Jos en pääse vastaamaan puhelimeen, jätäthän viestin tai lähetä sähköpostia.

Valokuvaus toteutetaan miljöössä tai lifestyle-tyylisesti asiakkaan kotona. Voit itse ehdottaa haluamaasi miljöökuvauspaikkaa tai voit antaa toiveita paikan ilmeen suhteen, niin voimme miettiä sopivan kuvauspaikan yhdessä.

Kuvat ovat ladattavissa sähköisestä palvelusta digikuvatiedostoina. Kuvauksen jälkeen saat valintagallerian nähtäväksesi noin viikon kuluessa. Valittujen kuvien käsittely kestää yleensä 2-3 viikkoa.

Kuvien määrä riippuu valitusta kuvauspaketista. Kuvaukset sisältävät 3-10 käsiteltyä värillistä digikuvatiedostoa kuvauksesta riippuen. Lisäkuvia on mahdollista tilata erillistä korvausta vastaan.

Kuvauspakettieni hinnat löydät Hinnasto-sivulta. Kuvauksen hinta sisältää kuvauksen suunnittelun sähköpostitse tai puhelimitse, itse kuvauksen, valintagallerian kuvien valitsemiseen ja valittujen kuvien huolellisen käsittelyn.

Kuvauksen voit maksaa pankkikortilla ja yleisimmillä luottokorteilla, käteisellä tai lahjakortilla ennen kuvausta. Jos maksat käteisellä, varaathan tasarahan. Lisäkuvat ja lahjakortit maksetaan laskulla (maksuehto 7 pv netto).

Jos vielä jokin asia jäi askarruttamaan, laita viestiä!