Odotusajan kuvaus - Raskauskuvaus

Odotusajan kuvaukset ovat ihania ja yksiä lempikuvauksistani. Äidin kaunis pyöreä vatsa ja sen sisällä kasvava pieni ihme. Raskauskuvaukseen on hyvä varata aika raskausviikoille 28-34. Silloin äiti on yleensä vielä hyvävointinen, vauvamasu näkyy jo selvästi, mutta loppuraskauden turvotusta ei vielä ole paljoa tullut. Vaikka äidin ulkomuoto raskauden myötä muuttuukin, ja saatat tuntea olosi epävarmaksi omasta vartalostasi, kannattaa tämä ainutlaatuinen hetki elämässä kuitenkin ikuistaa muutamaan kauniiseen kuvaan.

Raskauskuvauksessa pääosassa on odottava äiti, mutta voit tulla kuvaukseen myös puolisosi, lastesi ja/tai lemmikkisi kanssa. Kuvauspaikaksi sopii esimerkiksi puisto- tai rantamiljöö. Raskauskuvia voidaan ottaa myös talvella ulkona, jos pirteä pakkanen ei kuvattavia häiritse. Vaatteiksi kuvauksiin on hyvä valita jotain sellaista, joka tuntuu mukavalta päällä ja jossa masun muoto tulee esiin. Puolison tai muiden kuvattavien vaatetuksen osalta on hyvä kiinnittää huomiota vaatteiden sävyihin, että ne olisivat yhteneväiset. Rekvisiitaksi kuvauksiin voi ottaa esimerkiksi jotain pientä vauvalle hankittua tai vaikkapa ultraäänikuvan.

Odotusajan kuvauksen hinta on 245 eur. Se sisältää 1 tunnin kuvausajan, valintagallerian ja 10 huolella käsiteltyä digikuvatiedostoa.

Odotusajan kuvaus - Raskauskuvaus - Talvella - Lahti