Mari Rajaniemi

Rakkaudesta valokuvaukseen

Kiva kun tulit sivuilleni! Olet lämpimästi tervetullut.  Tutustu rauhassa sivuihini. Olen koonnut sivuilleni tietoa kuvauspalveluistani. Jos tutustumisesi jälkeen olet sitä mieltä, että olen oikea kuvaaja sinulle ja haluat varata ajan kuvaukseen tai kysyä lisätietoja, laita viestiä. Vastaan sinulle mahdollisimman pian.

Kuka?

Olen valokuvaaja Lahdesta ja sivutoimisena ammattikuvaajana olen toiminut vuodesta 2016 lähtien ja yrittäjänä vuodesta 2006.

Mitä?

Kuvaan ihmisiä ja eläimiä vauvasta vaariin – ikuistaen ihania muistoja. Valokuvaamisesta minulla on yli 10 vuoden kokemus, asiakaskuvauksia olen tehnyt 5 vuotta.

Missä?

Kuvauksia toteutan tällä hetkellä miljöössä tai lifestyle-tyylisesti asiakkaan kotona. Voit vapaasti ehdottaa haluamaasi paikkaa kuvaukselle.

Lemmikit

Kotoani löytyy kaksi eurasier rotuista koiraa Helmi & Sissi. Koirista minulla on myös pitkä kokemus, ensimmäisen koirani sain vuonna 1995. Olen myös kasvattanut useamman pentueen.

Kuvaamisen lisäksi

Harrastan kuntosalia, lenkkeilyä ja retkeilyä. Käyn usein elokuvissa ja teatterissa. Tykkään laittaa hyvää ruokaa ja leipoa.

Tyylini

Kuvaajana pyrin ottamaan asiakkaani toiveet mahdollisimman hyvin huomioon. Kuviini haen tunnetta, hyvää valoa ja kaunista sommittelua. Tyylini on selkeä ja yksinkertainen. Parhaimmat kuvat syntyvät usein juuri silloin, kun kameralle ei poseerata, vaan ollaan vain aidosti.