Odotusajan kuvaus Mukkulan kartanolla

Odotusajan kuvaus auringonlaskun aikaan

Kesän viimeiset lämpimät päivät. Kuvaus ilta-aikaan ja kaunis ilta-aurinko. Onnelliset tulevat vanhemmat. Mukkulan kartanolla on ihania kuvauspaikkoja, pieniä hiekkateitä, isoja puita ja kaunis ranta, johon aurinko laskee.

Yksivuotiskuvaus puistossa - Pieni keltahattuinen poika - Lahti

Pieni keltahattuinen poika – Yksivuotiskuvaus puistossa

Ihana retro keltainen hattu ja pieni suloinen poika. Yksivuotiskuvaus järjestettiin perheen kodin lähellä, Ruoriniemen kauniissa maisemissa. Syyskuu oli aluillaan, sää oli vielä lämmin. Puista oli tippunut jo vähän kauniita lehtiä maahan.

Odotusajan kuvaus Huovilan puisto Kärkölä

Upea odotusajan kuvaus Huovilan puistossa

Kaunis Huovilan puisto Kärkölässä, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Lahdesta, loi tälle kesäiselle odotusajan kuvaukselle upean miljöön. Kauniita kukkia, vanhoja siltoja ja vaikka mitä muuta! Tämän kuvauksen tunnelma oli täynnä lämpöä ja rakkautta. Kuvista välittyy odottavan äidin säteilevä kauneus.

Koirakuvaus syksyllä Lanun puistossa

Koirakuvaus syksyllä Lanun puistossa

Syksyllä on ihanat maisemat koirakuvaukseen. Tässä kuvauksessa oli hauska päästä kuvaamaan kolmea eri ikäistä koiraa samalla kertaa… huomaatko kuvista kuka on vanhin ja kuka nuorin? Vanhin koirista ei enää kuullut, mutta poseerasi silti pirteänä.

Puolivuotiskuvaus - Vauvakuvaus miljöössä - Lahti

Puolivuotiskuvaus miljöössä

Lämmin kesä oli suosiollinen myös vauvakuvaukselle miljöössä. Puolivuotiaat vauvat ovat suloisia kuvattavia… yleensä ne osaavat jo istua tai ainakin pysyvät käsien varassa mahallaan. Ne ovat iloisia ja hymyileväisiä, eivätkä vielä kovin paljon vierasta. Mahtava tilaisuus siis söpöille kuville!

Raskauskuvaus ulkona miljöössä - Mukkulan ranta - Lahti

Odotuskuvaukseen Sveitsistä Lahteen

Muistan kun sain viestin sähköpostiini, jossa asiakkaani kertoi, että olisi lentämässä kotoaan Sveitsistä Suomeen sukulaisten luo kyläilemään ja halusivat samalla ikuistaa odotusaikansa kuviin.