Lapsikuvaus Merrasjärven rannalla

Lapsi ja koira – kuvaus Merrasjärven rannalla

Ihana suloinen tyttö ja pieni suloinen koira – kaksi suloista yhdessä ja erikseen. Tämän perheen tytön kuvauksiin otettiin myös perheen rakas koira mukaan. Eikö olekin ihanaa saada muistoja, joissa vuosien päästä näkyy myös perheen rakas lemmikki?

Lapsikuvaus ulkona - Immilän mylly Nastola

Veljekset Immilän Myllyllä

Voi että miten suloiset veljekset olivat nämä pellavapäiset kaksi. Isoveli tykkäsi kovasti pussailla pikkuveljeä – sisarusrakkautta parhaimmillaan. Nastolan Immilän mylly on ihanan idyllinen kuvauspaikka.

Näin valmistaudut lapsikuvaukseen

Lapsikuvauksissa edetään aina lapsen ehdoilla. Alkuun lasta voi kuvaaminen jännittää ja onkin hyvä, jos oma äiti tai isä avustaa kuvauksessa ja pysyy iloisena ja rentona, niin lapsikin rentoutuu. Valitse mahdollisuuksien mukaan kuvaukselle aika, jolloin lapsi on virkeimmillään. Vältä aikoja, jolloin lapsi on väsynyt tai nälkäinen.

Näin valmistaudut odotuskuvaukseen

Odotuskuvaus on kaunis tapa tallentaa odotuksen ainutlaatuinen aika. Valmistaudu kuvaukseen huolellisesti valitsemalla vaatteet, jotka korostavat vatsasi kauneutta ja tuovat esiin persoonallisuutenne. Puolisosi tai muiden kuvattavien vaatetuksen osalta on hyvä kiinnittää huomiota vaatteiden sävyihin, jotta ne olisivat yhteneväiset.