Koirakuvaus

Tarkkaavainen ilme, heiluva häntä, syliin hyppäävät tassut. Koirien kuvaaminen tulee minulle luonnostaan, koska olenhan koiraihminen. Sain ensimmäisen oman koirani jo vuonna 1995 ja sen jälkeen meillä on ollut yksi tai useampi koira karvaamassa lattioitamme. Tällä hetkellä minulla on kaksi omaa koiraa Helmi ja Sissi.

Koirakuvauksessa koiran omistaja tai ohjaaja toimii avustajana. Kuvaustilanteessa tulee pysyä rentona, jotta myös koira on oma iloinen itsensä. Kuvaukseen on hyvä ottaa mukaan koiralle maistuvia nameja ja/tai lempilelu. Koira tulee myös ennen kuvausta harjata ja tarvittaessa pestä. Olisi hyvä, jos koiraa voisi pitää kuvaustilanteessa irti, mutta jos ei, niin kuvausta varten koiralle tulee laittaa panta ja ohut hihna (ei valjaita). Koiran tulisi osata myös pysyä paikalla käskystä.

Kuvauspaikaksi koirakuvaukseen sopii mainiosti esimerkiksi kaunis puisto- tai metsämiljöö. Luonnossa koira rentoutuu ja on vapautuneempi. Kuvauspaikka voi olla vaikka oma tuttu lenkkipolku tai lähimetsä.  Koirakuvia voidaan ottaa kaikkina vuoden aikoina.

Koirakuvauksen hinta

170 eur / 5 kuvaa tai 245 eur / 10 kuvaa

Koirakuvaukset sisältävät 1 tunnin kuvausajan, valintagallerian kuvien valitsemiseen ja 5-10 huolella käsiteltyä digikuvatiedostoa.

Koira makaa ladon vieressä ruohikossa

”Ihana valokuvaaja, hauska kuvauspäivä ja mahtava tulos!”

”Voi että, aivan ihania kuvia!”