Odotuskuvaus / Odotusajan kuvaus

Raskauskuvaus

Raskauskuvaus on ihana ja yksi lempikuvauksistani. Äidin kaunis pyöreä vatsa ja sen sisällä kasvava pieni ihme.

Odotuskuvaukseen on hyvä varata aika raskausviikoille 28-34. Silloin olet vielä hyvävointinen, vauvamasu näkyy jo selvästi, mutta loppuraskauden turvotusta ei vielä ole paljoa tullut. Vaikka ulkomuotosi raskauden myötä muuttuukin, ja saatat tuntea olosi epävarmaksi omasta vartalostasi, kannattaa tämä ainutlaatuinen hetki elämässä kuitenkin ikuistaa kauniisiin kuviin.

Odotusajan kuvauksessa pääosassa olet sinä, odottava äiti, mutta voit tulla kuvaukseen myös puolisosi, lastesi ja/tai lemmikkisi kanssa.

Raskauskuvauksia toteutan miljöössä Lahdessa ja lähialueilla. Kuvauspaikaksi sopii esimerkiksi puisto- tai rantamiljöö. Odotuskuvia voidaan ottaa myös talvella ulkona, jos pirteä pakkanen ei teitä häiritse.

Raskauskuvauksen hinta

245 eur

Raskauskuvaus sisältää 1 tunnin kuvausajan, valintagallerian kuvien valitsemiseen ja 10 huolella käsiteltyä digikuvatiedostoa.

”Olin ensimmäistä kertaa odotusajan valokuvauksessa joten minulla oli hieman jännittynyt olo mutta Marin mukava olemus ja rento tyyli helpotti oloani.”

”Kuvaustilanne oli rento ja hauska. Todella mukava päivä ja kuvaaja sai meidän jännittyneen olon nopeasti helpottamaan. Kuvat on erinomaisia.”